Om oss

Inom föreningsverksamheter runt om i Sverige arbetar medlemmar och deras familjer på olika sätt för att samla in pengar till matcher, aktiviteter, busstransporter och annat som föreningen behöver. Stor erfarenhet av denna typ av försäljningsaktiviteter blev grunden till SmartaKuponger - en modern rabattsamling som man alltid har med sig.

Smartakuponger

Vi vill att SmartaKuponger ska bli ett bra ekonomiskt tillskott när föreningar, skolklasser eller ideella organisationer arbetar för att få ihop pengar för att kunna bedriva sina verksamheter och nå sina mål. Starka säljargument, när föreningarna säljer in rabattsamlingen förenklar för föreningarna. SmartaKuponger rabattsamling innehåller fem olika kategorier och kan delas med familjen eller vännerna och kunden har alltid med sig rabatterna i telefonen - på så sätt ökar utnyttjandegraden. Förutom starka säljargument finns möjlighet till föreningsintäkter utan aktiv säljinsats, år efter år.

Plats

SmartaKuponger är lokaliserade i Lidköping.Vi startade under 2015. Nu finns vi i Örebro, Lidköping, Skövde, Mariestad, Trollhättan och Göteborg men kommer utöka med flera områden löpande.

Kontakta oss

Är ni intresserade av att sälja SmartaKuponger eller vara med som annonsör i rabattsamlingen är ni välkomna att kontakta oss?


SmartaKuponger Sverige AB
Rörstrand Center
Fabriksgatan 4
531 30 LIDKÖPING

Organisationsnummer: 559009-1558
Epost:info@smartakuponger.se
Telefon: 0705-707404