Vill ni nå nya kunder

Öka kundtillströmningen genom att attrahera nya kunder till er verksamhet. Annonsera med attraktiva erbjudanden i SmartaKuponger-appen. Vi låter utvalda företag vara med i rabattsamlingen helt gratis, antalet platser är begränsade.

Föreningslivet

Genom försäljning av SmartaKuponger har föreningar, organisationer och skolklasser möjlighet att tjäna extra pengar till sin verksamhet. Ta chansen och var med och stötta det lokala föreningslivet samtidigt som ni ökar kundtillströmningen.

Marknadsföring

Öka omsättningen genom att kostnadsfritt annonsera i SmartaKuponger-appen med förmånliga erbjudanden. Kunden får i sin tur möjlighet att på ett enkelt och modernt sätt hitta ditt företag.

Uppföljning

Slipp kuponghantering och ha full koll på användandet av erbjudandena med hjälp av verktyget Smart Follow. Där kan ni även ändra t.ex. adressuppgifter eller öppettider under pågående period.

MARKNADSFÖRING

Öka omsättningen och nå nya kunder med kostnadsfri annonsering i SmartaKuponger-appen.

Synliggör din verksamhet genom att kostnadsfritt marknadsföra er verksamhet med attraktiva och lockande erbjudanden i appen (t.ex. 2 för 1, 1 för ½ priset eller procentuell rabatt). Genom att finnas med i appen ökar kundtillströmmningen och merförsäljningen samtidigt som ni stöttar det lokala föreningslivet. Erbjudandena som tas fram gäller under 12-13 månader och kan inte ändras under pågående period. Kunden har alltid sina rabatter i telefonen och det ökar sannolikheten föra att de används.

För att få en bra mix av erbjudanden i appen kommer utvalda företag ha möjlighet att vara med i rabattsamlingen, antalet platser är dock begränsade. Låter det intressant? Klicka här för kontakt.

Erbjudanden

Så här går det till om ni vill vara med i SmartaKupongers rabattsamling. Ni anmäler ert intresse och efter att ni fått accept från SmartaKuponger arbetar ni fram minst tre attraktiva erbjudanden inom er kategori. Kategorierna är Restauranger, Café & Bistro, Kultur& Nöje, Skönhet & Hälsa och Shopping. Vi hjälper er gärna att plocka fram förslag på bra erbjudanden.

Erbjudanden inom Restaurang och Café & Bistro är 2 för 1 eller halva priset och för övriga kategorier gäller riktigt bra procentuella rabatter.
Klicka här för kontakt.

HANTERING & UPPFÖLJNING

Hantering

Så här funkar hanteringen av rabattkupongerna i appen. Alla kundens rabatter finns i telefonen som de visar för personalen innan betalning. Det är personalen som förbrukar rabatten genom att dra fingret över skärmen och då syns det att erbjudandet är förbrukat. Kupongen kan bara förbrukas inom ert företags närområde. Kunden kan ha laddat ner sin rabattsamling på flera telefoner, om man t.ex. är en familj som använder rabattsamlingen, men när ni förbrukat kupongen förbrukas den på samtliga telefoner.

Uppföljning

Med SmartaKuponger rabattsamling slipper ni hantera fysiska kuponger. Med hjälp av uppföljningsverktyget, Smart Follow, får ni full kontroll över användandet av erbjudandena och exponeringen av ert företag i appen. Med hjälp av Smart Follow kan ni följa när rabatterna använts, klockslag, dag, månad, allt för en effektiv uppföljning. När ni är inne i verktyget kan ni ändra t.ex. adressuppgifter eller öppettider under pågående period.

Så funkar det

Erbjudanden

Företaget fastställer erbjudanden som gäller under den aktuella tidsperioden.

Erbjudanden

Företaget fastställer erbjudanden som gäller 15 aug. tom 30 sept. kommande år.

Inloggningssida

Företaget får sin egen inloggningssida där de laddar upp sin logga

Annonskorrektur

Företaget godkänner annonskorrektur.

Annonskorrektur

Företaget godkänner annonskorrektur.

Uppföljning

Företaget kan hela tiden följa antalet använda kuponger och se när, dag, datum och tid på dagen kunderna kommer

Användning

Personalen i kassan förbrukar kupongen genom att dra fingret över skärmen.

Inloggningssida

Företaget får sin egen inloggningssida där de laddar upp sin logga

Uppföljning

Företaget kan hela tiden följa antalet använda kuponger och se när, dag, datum och tid på dagen kunderna kommer

Användning

Personalen i kassan förbrukar kupongen genom att dra fingret över skärmen.